Η παρακολούθηση σταθερού και κινητού τηλεφώνου για κακόβουλους σκοπούς απαγορεύεται νομικά, παρόλα αυτά η διαδικασία κρίνεται νόμιμη και απαραίτητη σε διάφορες περιπτώσεις υποθέσεων εφήβων που έχουν εμπλακεί σε παράνομες πράξεις και ουσίες καθώς και σε πρόσωπα τα οποία δέχονται απειλές και παρενοχλήσεις από αγνώστους.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις συνομιλίας και συνδιαλέξεις της συσκευής καθώς και να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση της γεωγραφικά μέσω GPS σε πραγματικό χρόνο.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου χωρίς να το αντιληφθούμε, άτομα του κοντινού οικογενειακού και επαγγελματικού μας κύκλου, είτε hackers εισβάλουν σε ευαίσθητες πληροφορίες και συναλλαγές της καθημερινότητας μας μέσω των ηλεκτρονικών μας συσκευών έχοντας υπόγεια κίνητρα να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες αυτές προς δικά τους οφέλη. Με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας τόσο πιο εύκολο έχει γίνει πλέον να εισβάλουν κακόβουλοι στις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά για επικοινωνία όπως είναι τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φυσικά με παράνομο τρόπο και χωρίς να έχουμε δώσει τη συγκατάθεση μας, υποκλέπτουν τα προσωπικά δεδομένα και τις ευαίσθητες πληροφορίες μας, καταφέρνοντας να παρακολουθήσουν το διαδικτυακό μας αποτύπωμα, μηνύματα κειμένων, τηλεφωνικές κλήσεις, φωτογραφίες κ.α.

Συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις οι θήτες είναι περισσότερο οικείοι άνθρωποι που θέλουν να έχουν τον έλεγχο τους πάνω στη καθημερινότητα του θύματος και λιγότερο άγνωστοι που έχουν στοχοποιήσει το θύμα προμελετώντας το ώστε να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες αυτές προς όφελος τους.

Το Γραφείο μας διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα, ώστε να εντοπίσει παγιδευμένες ηλεκτρονικές συσκευές όπως σταθερά/κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και τα μέσα για να αφαιρέσει το κακόβουλο λογισμικό και τους κοριούς από τις παραπάνω συσκευές.

Είναι αρκετές οι φορές όπου μέσω της ανωνυμίας αρκετοί κακόβουλοι διαταράσουν την προσωπική και επαγγελματική ζωή ενός προσώπου μέσω απειλών για δικά τους, προσωπικά και άλλα κίνητρα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε εντοπίζοντας τη ταυτότητα του κακόβουλου προσώπου που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του, καθώς και των κινήτρων που τον οδηγούν στην παρενόχληση σας.

Μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα όπως αρχεία μηνυμάτων, εικόνας και βίντεο τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για εσάς και έχουν διαγραφεί από τις ψηφιακές σας συσκευές ακόμη και χρόνια πριν. Διαθέτουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό και το προσωπικό όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακτήσει τα δεδομένα σας.

Μπορούμε να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση σε πραγματικό χρόνο των συσκευών σας καθώς και αγαπημένων προσώπων σας που μπορεί να έχουν χαθεί είτε να πάσχουν από κάποια ασθένεια με απώλεια συνείδησης, μέσω της τεχνολογίας GPS και ηλεκτρονικού υπολογιστή. Διαθέτουμε επίσης τις συσκευές μας προς ενοικίαση και πώληση.

Πέρα απο τα πολλά οφέλη που έχει η τεχνολογία, άλλοι τόσοι είναι και οι κίνδυνοι που κρύβει. Η εποχή που διανύουμε είναι η εποχή του διαδίκτυου καθώς δεν υπάρχει κάτι που να μη γίνεται μέσα απο αυτό. Συνεπώς η χρησιμότητα του είναι απαραίτητη. Τα παιδιά επίσης αποκτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο από πολύ μικρή ηλικία.

Οι κίνδυνοι όμως που μπορεί να κρύβει το διαδίκτυο είναι αρκετοί, διαδικτυακός εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, υποκλοπή προσωπικών στοιχειών είναι μόλις λίγα από αυτά.

Εάν η συμπεριφορά του παιδιού σας ή κάποιου οικείου σας έχει αλλάξει, εάν το βλέπετε εθισμένο στο διαδίκτυο είναι κάλο να απευθυνθείτε σε εμάς, και το γραφείο μας θα ανακαλύψει εάν έχει πέσει το παιδί σας θύμα κάποιου ηλεκτρονικού εγκληματία.
Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας βρίσκουμε άμεσα και αποτελεσματικά εάν το άτομο για το οποίο φοβάστε έχει πέσει θύμα κάποιου διαδικτυακού απατεώνα, τόσο από την ίδια τη συμπεριφορά του όσο και από τον όγκο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που δέχεται.

Πισω