Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Alpha Force στην Αθήνα, στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους ιδιωτικούς ερευνητές όπου μέσω της εμπειρίας του -άνω των 40 ετών- και του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει, φέρνει σε πέρας και εξιχνιάζει κάθε προσωπική και επαγγελματική υπόθεσή σας, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάντοτε με γνώμονα την εχεμύθεια τηρώντας το ιδιωτικό και νομικό απόρρητο με σεβασμό και υπευθυνότητα στον πελάτη.

Το Γραφείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 40 έτη και παρέμεινε σε ηγετική θέση μπροστά στον ανταγωνισμό σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες στις ιδιωτικές έρευνες και την εξιχνίαση τους μέσω της διαρκούς κατάρτισης και ενημέρωσης του προσωπικού μας καθώς και του εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού μας ώστε να ανταποκρίνεται στα δεδομένα της εποχής. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι σε θέση να διαχειριστούν ιδιωτικές και επαγγελματικές υποθέσεις μέσω της προστασίας προσώπων, συλλογής και ταυτοποίησης πληροφοριών και στοιχείων. Κάθε υπόθεση αντιμετωπίζεται με σεβασμό, επαγγελματισμό και εχεμύθεια προκειμένου μέσω της συνεργασίας μας να παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Γιατί να επιλέξετε το Γραφείο μας;

Εμπειρία

Διαθέτουμε εμπειρία άνω των 40 ετών στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, όπου με τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, η αποτελεσματικότητα στις έρευνες και παρακολουθήσεις είναι δεδομένη.

Εχεμύθεια

Οι δράσεις μας στις έρευνες και παρακολουθήσεις είναι μυστικές τηρόντας το νομικό πλαίσιο και δίχως να γινόμαστε αντιληπτοί, συλλέγουμε στοιχεία και πειστήρια. Σε όλα τα στάδια της εργασίας μας είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες μας.

Αμεσότητα

Η δράση μας επεκτείνεται σε όλη της Ελλάδα και το Εξωτερικό, είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο. Τηρούμε το απόρρητο και η επικοινωνίας μας παραμένει εχέμυθη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για δωρεάν συμβουλευτική.

Είμαστε εδώ ώστε να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας και να εξασφαλίσουμε λύσεις παρέχοντας υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα 24 ώρες το 24ωρο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε και να επισκεφθείτε το γραφείο μας για οποιοδήποτε προβληματισμό, ερώτηση και συμβουλή.

Πισω