Στις δικαστικές υποθέσεις, στόχος μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, επαρκή και αξιόπιστα στοιχεία έναντι των αντιπάλων, ώστε να βοηθήσουμε στο έργο των δικηγόρων και να λάμψει η αλήθεια για να κερδίσουμε τη δικαστική μάχη. Το Γραφείο μας ύστερα απο εξονυχιστικό έλεγχο με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την τεχνολογία που διαθέτει, συλλέγει όλα τα επαρκή στοιχεία και προσέχει ώστε να μη γίνει κάποια παραποίηση αυτών.

Στόχος μας είναι να η ανακάλυψη όλων των επαρκών στοιχείων με εξονυχιστική έρευνα, και αφού τα ανακαλύψουμε να διασταυρώσουμε την ορθότητα τους ώστε να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση τους στις δικαστικές αίθουσες εφόσον αυτά ζητηθούν.

Οι κληρονομικές υποθέσεις είθισται να αποτελούν μια χρονοβόρα και πολύπλοκη κατάσταση που η επίλυση τους μπορεί να διαρκέσει και χρόνια. Τα περιουσιακά στοιχεία αποτελούν το μήλο της έριδος, ειδικότερα μεταξύ των μελών μιας οικογένειας.
Το Γραφείο μας κατόπιν έρευνας και συλλογής των στοιχειών μπορεί να σας βοηθήσει και να σας κατευθύνει σε σωστές διαδικασίες ώστε η υπόθεση σας να επιλυθεί όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλα δικηγορικά Γραφεία της Αθήνας για να σας παρέχουμε νομική υποστήριξη σε υποθέσεις αστικού, ποινικού και εργατικού δικαίου.

Ο εντοπισμός μαρτύρων γίνεται για να λάμψει η αλήθεια σε μια δικαστική διαμάχη είτε και διότι μπορεί να έχετε πέσει θύμα πλεκτάνης. Ο ρόλος των μαρτύρων παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση των δικαστικών υποθέσεων.
Το γραφείο μας είναι σε θέση να εντοπίσει τους τυχόν μάρτυρες μιας υπόθεσης, οι οποίοι μπορούν και να σας εξασφαλίσουν τη διαλεύκανση της αλήθειας και τελικά τη νίκη της δικαστικής διαμάχης.

Πισω