Οι απαγωγές αποτελούν μάστιγα της εποχής μας με κύριο λόγο τα οικονομικά κίνητρα, κακόβολοι αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά απειλώντας τη ζωή ανθρώπων. Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για την έρευνα των στοιχείων που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης πάντα με επαγγελματισμό και διακριτικότητα ώστε να επιστρέψει το άτομο σώο και ασφαλές καθώς και στην εξάλειψη απειλών από τους απαγωγείς.

Οι εξαφανίσεις αγαπημένων προσώπων μπορούν να δημιουργήσουν πολλά ερωτηματικά καθώς και αγωνία στον περίγυρο του εξαφανιζόμενου. Διαθέτουμε το προσωπικό καθώς και τα μέσα ώστε να βρούμε όλα τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στα ίχνη του προσώπου που εξαφανίστηκε και να βάλουμε τέλος στην αγωνία σας.

Η οικονομική κρίση της εποχής, δυστυχώς έχει κάνει πολλούς συμπολίτες μας να καταχράζονται την εμπιστοσύνη μας, να καταφέρνουν να δανείζονται χρήματα και ύστερα να εξαφανίζονται χωρίς να τα επιστρέφουν ποτέ. Στις επιχειρηματικές υποθέσεις δεν είναι λίγες οι φορές όπου απατεώνες πείθουν επιχειρηματίες για μια συνεργασία και αφού αποσπάσουν ένα μεγάλο ποσό να εξαφανιστούν. Το γραφείο μας αναλαμβάνει κατόπιν έρευνας να εντοπίσει το χρεοφειλέτη καθώς και να σας ενημερώσει για την παρούσα οικονομική του κατάσταση.

Πέρα απο τα πολλά οφέλη που έχει η τεχνολογία, άλλοι τόσοι είναι και οι κίνδυνοι που κρύβει. Η εποχή που διανύουμε είναι η εποχή του διαδίκτυου καθώς δεν υπάρχει κάτι που να μη γίνεται μέσα απο αυτό. Συνεπώς η χρησιμότητα του είναι απαραίτητη. Τα παιδιά επίσης αποκτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο από πολύ μικρή ηλικία.

Οι κίνδυνοι όμως που μπορεί να κρύβει το διαδίκτυο είναι αρκετοί, διαδικτυακός εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, υποκλοπή προσωπικών στοιχειών είναι μόλις λίγα από αυτά.

Εάν η συμπεριφορά του παιδιού σας ή κάποιου οικείου σας έχει αλλάξει, εάν το βλέπετε εθισμένο στο διαδίκτυο είναι κάλο να απευθυνθείτε σε εμάς, και το γραφείο μας θα ανακαλύψει εάν έχει πέσει το παιδί σας θύμα κάποιου ηλεκτρονικού εγκληματία.
Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας βρίσκουμε άμεσα και αποτελεσματικά εάν το άτομο για το οποίο φοβάστε έχει πέσει θύμα κάποιου διαδικτυακού απατεώνα, τόσο από την ίδια τη συμπεριφορά του όσο και από τον όγκο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που δέχεται.

Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεργάτες καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία αυτούσια χωρίς φθορές και παραποιήσεις που μπορούν να σας υποστηρίξουν νομικά.

Πισω