Συχνά έρχεται η στιγμή όπου σχέσεις και γάμοι φτάνουν σε ένα σημείο καμπής για πολυάριθμες ατομικές αιτίες και τότε οι σχέσεις μπαίνουν σε μια κατάσταση κρίσης καθώς συνήθως ένα από τα δυο μέλη του ζευγαριού επιλέγει αντί της αποκατάστασης της ευημερίας της σχέσης, να δημιουργήσει εξωσυζυγικές σχέσεις ή να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με ένα ή πολλαπλά άτομα. Δυστυχώς στις μέρες μας η εξέλιξη της τεχνολογίας και των μέσων επικοινωνίας και δικτύωσης, έχουν υπάρξει βασικοί καταλύτες για την διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ αγνώστων και έτσι της πράξης της απιστίας, με επακόλουθο τελικά να διαλυθεί και η σχέση. 

Το θύμα μιας εξωσυζυγικής σχέσης ξαφνικά βιώνει ένα κοκτέιλ αρνητικών συναισθημάτων, πένθος, άγχος, θυμό, απόρριψη, αυτολύπηση, ανασφάλεια κ.α. και συνηθίζει να ρίχνει το φταίξιμο στον εαυτό του. Στην πραγματικότητα ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν φταίει το θύμα για την πράξη της απιστίας του συντρόφου της σχέσης καθώς ο θύτης θα μπορούσε να επιλέξει κάποιο περισσότερο ειλικρινές, ηθικό και ωφέλιμο τρόπο επίλυσης της κρίσης της σχέσης με σεβασμό στο σύντροφο του. 

Πιθανές και συνήθεις αιτίες της απιστίας του συντρόφου είναι η απώλεια εμπιστοσύνης, η έλλειψη επικοινωνίας, φροντίδας και ενδιαφέροντος, η σεξουαλική και συναισθηματική στέρηση, ακόμη και η ανάγκη της επιβεβαίωσης από τρίτο άτομο. Φυσικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν βιώσει την απιστία όμως μέσω της επικοινωνίας και της ειλικρίνειας αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφο τους και να σώσουν τις σχέσεις τους. 

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία τα οποία μπορούν να δικαιολογήσουν από πλευράς σας μια υπόνοια απιστίας. Η ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σας είτε με απομάκρυνση, “δωροδοκία ή και αδιαφορία προς το πρόσωπο σας, η έντονη νευρικότητα και μυστικοπάθεια σχετικά με τις δραστηριότητες του, τα μικρά “λευκά” ψέματα, η έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος, το ξαφνικά έντονο ενδιαφέρον για την εικόνα του, η αναπόληση του καιρού που γνωριστήκατε, το ξαφνικό ενδιαφέρον για το καθημερινό σας πρόγραμμα. Επιπροσθέτως εάν περνάει αρκετές ώρες στις ηλεκτρονικές του συσκευές και αποκρύπτει το περιεχόμενο τους από το οπτικό σας πεδίο είτε και χρησιμοποιεί κωδικούς κλειδώματος πρόσβασης. Σύμφωνα με τα παραπάνω και εάν υποψιάζεστε πως μπορεί να έχετε πέσει θύμα απιστίας, το γραφείο μας μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης για εσάς και την υπόθεση σας ώστε μετέπειτα με σεβασμό και εχεμύθεια να αναλάβουμε τη διερεύνηση όλων των επαρκών αποδεικτικών στοιχείων για μια πιθανή απιστία του συντρόφου σας.

Εφόσον πρόκειται να προχωρήσετε στον έγγαμο βίο και έχετε αμφιβολίες για τις προθέσεις του συντρόφου σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε ερευνώντας το οικονομικό, ερωτικό και οικογενειακό υπόβαθρο του, ώστε να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά σε οποιαδήποτε απόφαση σας.

Στον ελλαδικό χώρο είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο των εξαφανίσεων. η εξαφάνιση ενός πρόσωπου είθισται να είναι μια επίπονη κατάσταση για την οικογένεια και τους οικείους εξαφανιζόμενου, ενώ ταυτόχρονα το άγχος και η αγωνιά του κυριεύει και τα αναπάντητα ερωτήματα και σενάρια πληθαίνουν.

Η εύρεση ενός εξαφανισμένου πρόσωπου απαιτεί επαγγελματισμό και κριτική ικανότητα που με τη σωστή έρευνα στο υπόβαθρο του ανθρώπου που έχει εξαφανιστεί και τις κατάλληλες ερωτήσεις, μπορούμε να εντοπίσουμε τα ίχνη του. Διαθέτουμε ευρύ φάσμα από ευσυνείδητους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, άλλα και όλον τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο να ανακαλύψουμε που βρίσκεται το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ελέγχουμε το ιστορικό του ατόμου που σας ενδιαφέρει με σκοπό να αποφευχθούν πιθανοί κίνδυνοι μέσω της συναναστροφής σας. Ο έλεγχος περιλαμβάνει το οικογενειακό, εργασιακό, κοινωνικό, οικονομικό ιστορικό και το ποινικό μητρώο του ατόμου.

Οι παρακολουθήσεις ανηλίκων γίνονται πάντα, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη των γονέων, και αυτό γίνεται γιατί οι γονείς συνήθως έχουν αντιληφθεί μια ξαφνική αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού τους.

Η συμπεριφορά αυτή του ανηλίκου αφορά κυρίως τη συχνή απουσία του από το σπίτι και την άρνηση αναφοράς για το που πηγαίνει, αποκρύπτει τις παρέες του και έχει απομακρυνθεί από παλιούς του φίλους, ενώ οι επιδώσεις του στο σχολείο έχουν πέσει αρκετά. Μπορεί να καταναλώνει αρκετά χρήματα χωρίς να σας δίνει αναφορά στο που ξοδεύονται αυτά και έχετε υπόνοια πως δε σας λέει την αλήθεια. Επιπροσθέτως το διαδίκτυο έχει γίνει εξίσου επικίνδυνο για τους νέους, και μπορεί ο ανήλικος να σπαταλάει αρκετό χρόνο εκεί δίχως να έχει αντιληφθεί τους κινδύνους και τα σοβαρά εγκλήματα εκφοβισμού και παρενοχλήσεων των επιτήδειων που κρύβονται πίσω από αυτό.

Το Γραφείο μας με το σχετικό σεβασμό και την κατάλληλη ευαισθησία αναλαμβάνει με διακριτικότητα και σεβόμενο πάντα τον ανήλικο, να ανακαλύψει τον κύκλο του και αν κάνει κάτι μεμπτό που θα έπρεπε να ανησυχεί τους γονείς του ώστε να προληφθούν καταστάσεις που μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Η παρακολούθηση σταθερού και κινητού τηλεφώνου για κακόβουλους σκοπούς απαγορεύεται νομικά, παρόλα αυτά η διαδικασία κρίνεται νόμιμη και απαραίτητη σε διάφορες περιπτώσεις υποθέσεων εφήβων που έχουν εμπλακεί σε παράνομες πράξεις και ουσίες καθώς και σε πρόσωπα τα οποία δέχονται απειλές και παρενοχλήσεις από αγνώστους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις συνομιλίας και συνδιαλέξεις της συσκευής καθώς και να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση της γεωγραφικά μέσω GPS σε πραγματικό χρόνο.

Πέρα απο τα πολλά οφέλη που έχει η τεχνολογία, άλλοι τόσοι είναι και οι κίνδυνοι που κρύβει. Η εποχή που διανύουμε είναι η εποχή του διαδίκτυου καθώς δεν υπάρχει κάτι που να μη γίνεται μέσα απο αυτό. Συνεπώς η χρησιμότητα του είναι απαραίτητη. Τα παιδιά επίσης αποκτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο από πολύ μικρή ηλικία.

Οι κίνδυνοι όμως που μπορεί να κρύβει το διαδίκτυο είναι αρκετοί, διαδικτυακός εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, υποκλοπή προσωπικών στοιχειών είναι μόλις λίγα από αυτά.

Εάν η συμπεριφορά του παιδιού σας ή κάποιου οικείου σας έχει αλλάξει, εάν το βλέπετε εθισμένο στο διαδίκτυο είναι κάλο να απευθυνθείτε σε εμάς, και το γραφείο μας θα ανακαλύψει εάν έχει πέσει το παιδί σας θύμα κάποιου ηλεκτρονικού εγκληματία.
Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας βρίσκουμε άμεσα και αποτελεσματικά εάν το άτομο για το οποίο φοβάστε έχει πέσει θύμα κάποιου διαδικτυακού απατεώνα, τόσο από την ίδια τη συμπεριφορά του όσο και από τον όγκο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που δέχεται.

Η παρακολούθηση σταθερού και κινητού τηλεφώνου για κακόβουλους σκοπούς απαγορεύεται νομικά, παρόλα αυτά η διαδικασία κρίνεται νόμιμη και απαραίτητη σε διάφορες περιπτώσεις υποθέσεων εφήβων που έχουν εμπλακεί σε παράνομες πράξεις και ουσίες καθώς και σε πρόσωπα τα οποία δέχονται απειλές και παρενοχλήσεις από αγνώστους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις συνομιλίας και συνδιαλέξεις της συσκευής καθώς και να εντοπίσουμε τη θέση και κίνηση της γεωγραφικά μέσω GPS σε πραγματικό χρόνο.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που σας οδηγούν στη λύση ενός Τέστ DNA που πιθανώς είναι για προσωπικούς είτε και νομικούς λόγους. Διαθέτουμε το προσωπικό καθώς και τον εξοπλισμό ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα και ακρίβεια που αγγίζει το 100% μέσω γενετικών μεθόδων.

Πισω