Η οικονομική κρίση της εποχής, δυστυχώς έχει κάνει πολλούς συμπολίτες μας να καταχράζονται την εμπιστοσύνη μας, να καταφέρνουν να δανείζονται χρήματα και ύστερα να εξαφανίζονται χωρίς να τα επιστρέφουν ποτέ. Στις επιχειρηματικές υποθέσεις δεν είναι λίγες οι φορές όπου απατεώνες πείθουν επιχειρηματίες για μια συνεργασία και αφού αποσπάσουν ένα μεγάλο ποσό να εξαφανιστούν.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει κατόπιν έρευνας να εντοπίσει το χρεοφειλέτη καθώς και να σας ενημερώσει για την παρούσα οικονομική του κατάσταση.

Σε περιπτώσεις αμφιβολίας του ιστορικού και προσόντων ενός νέου υπαλλήλου πριν την πρόσληψη του, ερευνούμε την ορθότητα του βιογραφικού του καθώς και τα προσόντα και τη προυπηρεσία του, όπου μέσω της διασταύρωσης των πληροφοριών που τον αφορούν, θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές οπού εργοδότες έχουν αμφιβολίες για νέους και παλαιούς υπάλληλους και συνεργάτες τους. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις των πλαστών βιογραφικών που καταφθάνουν στις εταιρείες για λόγους πρόσληψης εργασίας. Αρκετοί επίσης εργοδότες έχουν απευθυνθεί στο Γραφείο μας για έρευνες ορθότητας του επαγγελματικού και εκπαιδευτικού υποβάθρου των υπαλλήλων τους.

Το γραφειο μας εγγυάται 100% πως μπορεί να ανακαλύψει το επαγγελματικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο καθώς και την ορθότητα των λεγομένων των υπαλλήλων, συνεταίρων και ατόμων προς πρόσληψης εργασίας στην εταιρία σας, πριν προχωρήσετε σε μια συνεργασία μαζί τους.

Η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών είναι ζωτικής σημασίας σε ένα εταιρικό περιβάλλον και της βιωσιμότητας του, έτσι ο έλεγχος των συνεργατών σας κρίνεται απαραίτητος. Ο έλεγχος επικεντρώνεται στο επαγγελματικό – οικονομικό υπόβαθρο, καθώς και πιθανές ζημίες ώστε να έχετε μια υγιή συνεργασία. 

Προστατεύουμε ευαίσθητες και απόρρητες πληροφορίες της εταιρίας σας από κακόβουλα στοιχεία των ανταγωνιστών σας. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στις μέρες που ζούμε, η μεγάλη ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, να χρησιμοποιεί αθέμιτους τρόπους και μέσα για να υπερισχύσει έναντι των αντιπάλων. Αντίπαλες εταιρίες καταφέρνουν και αποσπούν ύψιστης σημασίας υλικό από τους αντιπάλους τους και καταφέρνουν χωρίς κόπο να κερδίζουν τους ανταγωνιστές τους. Το γραφείο μας με τους έμπειρους συνεργάτες του, είναι ικανό να ανακαλύψει την οποιαδήποτε κατασκοπεία και να σταματήσει αυτού του είδους το φαινόμενο.

Αρκετοί είναι οι επιχειρηματίες που στις μέρες μας φοβούνται πως μπορεί να έχουν πέσει θύματα κάποιου αντιπάλου τους και ο επαγγελματικός τους χώρος να παρακολουθείται απο κοριούς ή άλλα μέσα. Επίσης σε ένα νέο τους εγχείρημα δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν πέσει θύματα πλαστών έγγραφων.

Το γραφείο μας διαθέτει όλη την κατάλληλη εμπειρία καθώς και όλα τα κατάλληλα μέσα ώστε να ελέγξει το χώρο της επιχείρησης σας ώστε να ανακαλύψει εάν έχετε πέσει θύμα κάποιας παγίδευσης και να σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά και να ελέγξει την ορθότητα έγγραφων νομικού πλαισίου. Η χρήση Συστημάτων Παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Αφορούν έρευνες ατυχημάτων και άλλων γεγονότων που αφορούν το ναυτιλιακό χώρο, αυτά επικεντρώνονται σε τραυματισμούς, φθορές περιουσίας, οικονομικές ζημίες, εργατικά ατυχήματα και παράνομες δραστηριότητες, Ερευνούμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη προστασία και την αποζημίωση σας.

Διαθέτουμε προσωπικό και συνεργάτες άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους για την ασφάλεια μεταφορών των χρηματαποστολών σας.

Πισω