Δείτε τις απαντήσεις σε ορισμένες συχνές ερωτήσεις των πελατών μας

Το κόστος κάθε υπηρεσίας εξαρτάται από τη φύση της κάθε υπόθεσης, το προσωπικό και τον εξοπλισμό που απαιτείται να εμπλακεί, την τοποθεσία-απόσταση και το χρόνο που θα διαρκέσει η έρευνα/παρακολούθηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των υπηρεσιών καθώς και την λεπτομερή ανάλυση του κόστους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Παρέχουμε προσιτές σε κόστος υπηρεσίες αντιλαμβανόμενοι την σημερινή πραγματικότητα.

Το Γραφείο μας είναι στη διάθεση του καθενός ώστε να δώσει μια σαφή πρόσφορα βάσει των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Συνιστούμε πάντα στους πιθανούς πελάτες μας να έχουν χρόνο να μιλήσουν μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε καλύτερα την κατάσταση, καθώς όλες οι ιδιωτικές έρευνες είναι διαφορετικές. μονό τότε μπορούμε να σας δώσουμε μια ενημερωμένη ένδειξη των δαπανών και του χρονοδιαγράμματος και να συμφωνήσουμε μαζί έναν σαφή προϋπολογισμό.

Εφόσον έχετε υποψίες και υπόνοιες πως έχετε πέσει θύμα απάτης και νιώθετε πως χρειάζεστε υποστήριξη, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε είτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Τα Γραφεία ιδιωτικών Ερευνών – Ντετέκτιβς, δεν έχουν την εικόνα που παρουσιάζουν οι ταινίες στο σινεμά. Παρέχουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ώστε να νιώθετε ασφάλεια να κουβεντιάσετε μαζί μας τα ζητήματα που σας απασχολούν. Η οποιαδήποτε επικοινωνία μας παραμένει εχέμυθη τηρώντας το νομικό και ιδιωτικό απόρρητο. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και μέσω της συνεργασία μας να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα ζητήματα που σας απασχολούν.εξαρτάται από τη φύση της κάθε υπόθεσης, το προσωπικό και τον εξοπλισμό που απαιτείται να εμπλακεί, την τοποθεσία-απόσταση και το χρόνο που θα διαρκέσει η έρευνα/παρακολούθηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των υπηρεσιών καθώς και την λεπτομερή ανάλυση του κόστους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Παρέχουμε προσιτές σε κόστος υπηρεσίες αντιλαμβανόμενοι την σημερινή πραγματικότητα.

Το Γραφείο (ντετέκτιβ) και οι Συνεργάτες μας παρέχουν Υπηρεσίες Ιδιωτικών Ερευνών στην Αθήνα, στον Πειραιά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το Γραφείο μας διεξάγει ιδιωτικές έρευνες υποθέσεων σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, χειρίζοντας πολυάριθμα και δύσκολα είδη ερευνών με διάφορα σενάρια. Προσφέρουμε υπηρεσίες ερευνών, ειδικά σχεδιασμένες και κατά περίπτωση προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου ερευνών υποθέσεων, με την απαραίτητη τεχνογνωσία που συνδυάζει την σύγχρονη τεχνολογία και την εκπαίδευση στις παλαιές διερευνητικές τεχνικές για την εξασφάλιση ακριβών, πλήρων και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Στόχος μας είναι να διεξάγουμε το ερευνητικό μας έργο με επιμέλεια, σύνεση, ηθική, εχεμύθεια και επαγγελματισμό.
Οι πελάτες μας και τα προσωπικά τους δεδομένα, οι υποθέσεις, οι πληροφορίες ερευνών και τα ευρήματα μας, παραμένουν εμπιστευτικά και απόρρητα τηρώντας το νομικό και ιδιωτικό απόρρητο.

Δεν χρειάζεται να συμμετέχετε καθόλου στις Έρευνες της Υπόθεσης σας παρά μόνο να φροντίσετε να μας δώσετε μια σαφή αρχική εικόνα και λεπτομέρειες για την Υπόθεσης σας στην αρχική μας συνάντηση στο Γραφείο μας.

Εγγυόμαστε 100% αποτελεσματικότητα σε κάθε Έρευνα Υπόθεσης που αναλαμβάνουμε, καθώς την αποτελεσματικότητα της έρευνας ορίζουν τα στοιχεία που είμαστε σε θέση να διερευνήσουμε για εσάς.

Η διαδικασία της Έρευνας θα ξεκινήσει αφού πρώτα μιλήσετε μαζί μας και κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση σας και τις ατομικές ανάγκες σας. Ο καλύτερος τρόπος φυσικά είναι κατ’ιδιαν. οι συναντήσεις μας φυσικά είναι πάντα δωρεάν. Αφού κανονίσουμε κάποιο ραντεβού και αναφέρετε το πρόβλημα που σας απασχολεί, εμείς θα σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο Έρευνας κατάλληλο για την περίπτωση σας. Κατόπιν τούτου η έρευνα σας θα ξεκινήσει για την ημερομηνία την οποία συζητήσαμε. Δεν χρεώνουμε για συμβουλές, οπότε μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε.

Ναι. Λάβετε υπόψη ότι κάθε υπόθεση είναι διαφορετική, θα ενημερώνεστε έγκαιρα και κατά το χρόνο διεξαγωγής των ερευνών.

Κατά την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή, πληρώνετε τον ιδιωτικό ερευνητή για το χρόνο του και όχι για το αποτέλεσμα. Ανάλογα με τον τύπο της έρευνας, ενδέχεται να μην έχουμε ελάχιστο αριθμό ωρών. Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για τις δραστηριότητες των θεμάτων, πριν απο την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή.

Κάθε υποθέσει για να ξεκίνησε θα ρέπει να γινεί μια προκαταβολής. Μετά το τέλος της έρευνας ο πελάτης μας ξεχρεώνει το όφελος.

Φυσικά. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορρίψουμε μια έρευνα. Αυτά θα μπορούσαν να είναι νομικής φύσεως θέματα. Πριν από την έναρξη της έρευνας θα πρέπει να έχει γίνει ένας λεπτομερής έλεγχος ιστορικού για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Για αυτό άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να δούμε αν μπορούμε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία θα ήταν μια προσωπική συνάντηση.

Εάν η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας έχει αλλάξει, εάν έχετε παρατηρήσει ύποπτα τηλεφωνήματα ή μηνύματα σε περίεργες ώρες, εάν αποκρύπτει και κλειδώνει τις συσκευές επικοινωνίας του από εσάς και γενικότερα υπάρχει μια κατάσταση έντονης μυστικοπάθειας κάλο θα ήταν να το ερευνήσετε.

Μπορείτε να το μάθετε. Μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους τηλεφωνική υποκλοπή.

Αυτό θα γίνει αφού πρώτα κάνουμε έναν έλεγχο φερεγγυότητας των υπάλληλων. Κατόπιν θα γίνει ένας έλεγχος όλων των ηλεκτρονικών μέσων της εταιρίας καθώς και κινητών και σταθερών τηλεφώνων. Στη συνέχεια θα γίνει έρευνα χώρου και τέλος έλεγχος για τυχών κοριούς.

Η ενδοσχολική βία (bullying) είναι δυστυχώς ένα φαινόμενο το οποίο συναντάται σχεδόν σε όλα τα σχολειά του κόσμου. Εάν έχετε δει το παιδί σας να μη θέλει να πάει σχολειό και να βρίσκει διαφορές δικαιολογίες για να το αποφύγει, εάν έχει κλειστεί στον εαυτό του και είναι μονίμως μελαγχολικό και σκεπτικό κάλο θα ήταν να ερευνήσετε τους λόγους για τους οποίους είναι έτσι.

Πισω